Now Reading:

Winnen: Son of Saul Blu-Ray/DVD

Winnen: Son of Saul Blu-Ray/DVD

 

In navolging van Boukes persoonlijke (en prachtige) recensie van Oscarwinnaar Son of Saul, geven wij in samenwerking met TwinPics de DVD en de Blu-Ray weg. Om mee te doen aan de actie hoef je alleen maar naar de Facebook pagina van Cine te gaan, en onder het bericht aan te geven dat je meedoet. Hieronder volgt een korte synopsis en de trailer van Son of Saul.

Saul Ausländer is lid van het Sonderkommando, een geïsoleerde groep Joden die verplicht wordt de nazi’s te assisteren bij hun uitroeiingspraktijken. Saul werkt in het crematorium, waar hij in het lijk van een jongetje zijn zoon denkt te herkennen. Terwijl de andere leden van het Sonderkommando een plan smeden om in opstand te komen, besluit Saul het onmogelijke te proberen: het lichaam van het jongetje te redden van de vlammen van het crematorium en een rabbi te vinden om hem een Joodse begrafenis te geven. Zo hoopt Saul hem een laatste eer te kunnen bewijzen.

De Blu-Ray en DVD van Son of Saul zijn vanaf 8 april verkrijgbaar.

Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

0 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.