Winactie: IT Blu-ray en DVD


2017 was een zeer goed jaar voor horror, wij hebben er op Cine veelvuldig over geschreven. Zie bijvoorbeeld dit artikel van Luuk Imhann over post-horror, of dit recent geplaatste stuk over de toekomst van het genre door Julius Koetsier. 

Een van de redenen van het succesvolle horrorjaar was IT, de remake van de Steven King klassieker die de boeken in zal gaan als meest succesvolle horrorfilm ooit gemaakt.

‘It’ volgt een groep kinderen, beter bekend als de ‘Losers club’, in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

Jij kunt nu gratis deze film winnen voor je thuisbioscoop. Ga naar het bericht op onze Facebook pagina en laat een reactie achter waarin je je horrorbuddy tagged, wie weet krijg jij dan een Blu-Ray of DVD opgestuurd van deze enge film.

Veel succes!
Vind ons: