Who’s your Daddy?

Tim is horror- en cultkenner extraordinaire en zet deze keer voor Cine het universum van Star Wars uiteen tegen de gay culture.

Standaard reacties als ik aan mijn gay buddies vraag of ze Star Wars kennen: “Ik snap de volgorde niet en trek die buitenaardse dingen heel slecht”, “Harrison Ford was heel hot in de jaren 70” en “Vroeger wilde ik altijd Princess Leia zijn”. Toegeven, dat laatste heb ik ook weleens geroepen en ook ik was geen groot fan van de serie toen ik opgroeide. Toch zijn er meer overeenkomsten tussen het universum van Star Wars en de stereotype dingen die gays zoals ik leuk vinden. Bovendien heeft JJ Abrams verklaard dat er gay personages in de filmreeks zitten.

Daarom een introductie, speciaal met wat verwijzingen en lijntjes die het voor gays misschien aantrekkelijker maken om Episode 7 en de nieuwe Rogue One te gaan kijken. En na het zien hiervan kun je in ieder geval de eerste zes delen skippen. Dus: spoiler alert!
Vind ons: