Cine zet de beste tweets en berichten over films vanaf social media van deze week voor je op een rijtje. Wij hebben de beste dingen al ontdekt zodat jij ze niet meer hoeft te zoeken. Over films en alles daar omheen.

Ik ben opgevoed in Hollywood (Parool)

Afgelopen week heb ik voor het eerst gesproken met de regisseur en scenarist die de verfilming van mijn roman op zich gaan nemen. Ze kenden mijn boek verdomme beter dan ik!

Een column van schrijver Mano Bouzamour over de verfilming van zijn debuutroman “De Belofte van Pisa”.

Lees verder: http://www.parool.nl/parool/nl/32720/MANO-BOUZAMOUR/article/detail/4108014/2015/07/26/Ik-heb-nagenoeg-meer-meegekregen-van-films-dan-van-mijn-ouders.dhtmlRene Passet van DJ Broadcast noemt Matrixxman’s album Homesick de muzikale vertaling van Bladerunner.

Waarom? Dat lees je hier: https://www.djbroadcast.net/article/124549/matrixxman-homesick Tygo Gernandt vertelt op de site van het Filmfestival over acteren vanaf een hele jonge leeftijden het plezier van altijd in de huid van een ander kruipen. Verder lezen >