Trailers: waar kijken we naar uit?

 

Normaliter maken we per film een los artikel aan voor trailers, maar vanwege de coole films waar we naar uitkijken in de komende maanden bundelen we ze voor een keer samen in een post. Bekijk hieronder de trailers van films waar wij op de redactie erg naar uit kijken:

Alice Through The Looking GlassVan de eerste film in deze lijst hebben we geen trailer maar een teaser. Echter zijn de verwachtingen torenhoog, waardoor we je deze glimp niet willen onthouden. Er is een volledige trailer! Alice Through the Looking Glass is het vervolg op Alice in Wonderland, waarin Depp weer de Mad Hatter is, en Anne Hathaway wederom de rol van White Queen vertolkt. Maar leuker nog is het om eindelijk Mia Wasikowski’s Alice te zien. Alice Through the Looking Glass gaat op 27 mei 2016 in première.

Anomalisa

https://www.youtube.com/watch?v=DT6QJaS2a-U

In deze –op het eerste gezicht bizarre– animatiefilm van Charlie Kaufman krijgen we een paradoxaal gegeven: door middel van stop-motion poppen wordt de menselijke psyche en natuur blootgelegd. De film draaide al op het filmfestival van Toronto eerder dit jaar, en lijkt afgaande op de vroege recensies daar de hype waar te maken. In Amerika gaat Anomalisa op 30 december in première.

Over Your Dead BodyDe koning is terug. Takashi Miike komt in 2016 opnieuw met hele rare en hele enge beelden, in Over Your Dead Body. Vergeef de film zijn onhandige titel, en check de trailer. Als je Audition hebt gezien weet je wat je te wachten staat. De film is vanaf 5 januari te bestellen op Blu-Ray en (wellicht) VOD.

Don VerdeanJared Hess die je kent van Napoleon Dynamite en Nacho Libre is terug met Don Verdean. Als je een van zijn andere films hebt gezien weet je wat je kunt verwachten. Gelukkig. Want de signature-style van deze regisseur is uniek. De teksten lijken weer uit een raar parallel universum te komen waarbij we allemaal als Google Speach machines klinken, en centraal staat een hoofdpersoon met een ‘unieke’ kijk op de wereld. Don Verdean komt op 11 december digitaal uit.

LegendTom Hardy speelt in zijn aankomende film met zichzelf. Of tegen zichzelf. Hij speelt in ieder geval een dubbelrol (lang geleden dat we dat hebben gezien) in het aankomende gangster epos Legend. Als de tweeling Ronald en Reginald Kray houdt Hardy het Londen van de jaren 60 in een ijzeren greep. In de nieuwste trailer zien we de visie van regisseur Brian Helgeland op die periode, en hoe de broertjes van Londen het Las Vegas van Europa willen maken. Een taak waarbij een heleboel mensen in het gezicht gestompt moeten worden –of erger. Naast zichzelf heeft Hardy gezelschap van Emily Browning, Taron Egerton en Colin Morgan. Kortom: maatpakken, shotguns, dik aangezette cockney accenten en twee keer Tom Hardy. Wat wil je nog meer? Legend heeft nog geen Nederlandse release datum.

 

Vind ons: