Trailer: Spinning Man

Lionsgate heeft de eerste trailer voor de aankomende film Spinning Man uitgegeven. Guy Pearce, Pierce Brosnan en Minnie Driver hebben allen een hoofdrol in de thriller, welke leest als een uiteenzetting van misdaad, straf en geweten. 

Guy Pearce speelt Evan Birch, een huisvader en gelauwerd professor aan een vooraanstaande universiteit, die vanwege zijn charme en reputatie een zeer populaire filosofie college geeft. Zodra een van zijn studenten wordt vermist, begint zijn vrouw (Minnie Driver) vraagtekens te zetten bij Evans gedrag.
Detective Malloy (Pierce Brosnan in zijn zoveelste post-James Bond-James Bond rol) krijgt steeds meer grip op Evans leugens en als we de trailer moeten geloven gaat het allemaal snel downhill daarna voor de filosofie professor.

Simon Kaijser regisseert de thriller, en naast de eerdergenoemde acteurs komen ook Jamie Kennedy (Scream, Ghost Whisperer) Clark Gregg (Agents of S.H.I.E.L.D.) en Freya Tingley (Once Upon a Time) voorbij. Het script komt van Matt Aldrich en is gebaseerd op het gelijknamige boek van George Harrar.

Spinning Man is vanaf april in de Nederlandse bioscoop te zien.

Vind ons: