Now Reading:

Releasedatum Annihilation bekend

Releasedatum Annihilation bekend

Er was behoorlijk wat onduidelijkheid rond de release van de sci-fi thriller Annihilation. De film had in de VS wel een releasedatum, maar hoe zat het met de rest van de wereld? Eindelijk duidelijkheid, want de film is vanaf 12 maart op Netflix beschikbaar. 

Lena (Natalie Portman), een bioloog en voormalig soldaat, gaat op missie om uit te zoeken wat er is gebeurd met haar man in Area X, een sinister gebied dat zich uitstrekt over de Amerikaanse kust. Wanneer zij en haar team het gebied betreden, ontdekken ze een wereld van muterend flora en fauna, even gevaarlijk als mooi, dat zowel hun leven als geestelijke gezondheid bedreigt.

De film is gebaseerd op de Southern Reach Trilogy door Jeff VanderMeer. Regisseur Alex Garland was eerder al verantwoordelijk voor Ex Machina en schreef 28 Days Later. Hoofdrollen zijn voor Natalie Portman, Oscar Isaac, Jennifer Jason Leigh, Tessa Thompson, Gina Rodriguez en Tuva Novotny.

Het is jammer dat een film als Annihilation geen bioscooprelease krijgt, maar we kunnen in ieder geval niet wachten. Check de trailer hieronder.

Input your search keywords and press Enter.