Trailer: Deep Blue Sea 2

Hollywood kan maar geen genoeg krijgen van haaienfilms. Niet alleen de campy Sharknado films, maar ook een redelijke film als The Shallows heeft naast Blake Lively een haai in de hoofdrol. 

En nu is daar de trailer van Deep Blue Sea 2. Het eerste deel werd aardig ontvangen, maar nergens zo overweldigend dat de vraag voor een vervolg te rechtvaardigen is. Toch kunnen we op ons opmaken voor wederom een spannende film met een haai als antagonist.
In Deep Blue Sea 2 wordt haai-expert Dr. Misty Calhoun (Danielle Savre) uitgenodigd om mee te doen aan een geheim project van miljardair Carl Durant (Michael Beach). Zodra de wetenschap zich gaat bemoeien met het natuurlijke proces kan de uitkomst alleen maar een horrorhaai zijn.

Die beknopte samenvatting is ook van toepassing op deel 1, dus het is niets nieuws onder de zon. Toch zijn we benieuwd naar wat Deep Blue Sea 2 gaat brengen. Geheel volgens de verwachting zal deze film niet in de bioscoop te zien zijn maar direct op DVD en Blu-Ray worden uitgebracht ergens dit jaar.

Vind ons: