Trailer: Annihilation


Eindelijk is ons een nieuwe blik gegund van de nieuwe Alex Garland film Annihilation. Garland werd mede bekend door het schrijven van The Beach (het boek), 28 Days Later, Sunshine en Ex Machina (waar hij ook de regie voor deed). Uit de trailer lijkt het een angstaanjagend CGI-spektakel te worden, wij zijn in ieder geval erg benieuwd.

In 2014 verscheen de Southern Reach Triology, een sci-fi/horrorboekenreeks over het mysterieze Area X, een onbewoonde gebied in de Verenigde Staten waar van alles mis mee lijkt te zijn. De geheime Southern Reach organisatie stuurt er expedities heen om te achterhalen wat er in het gebied gebeurd is.

Kenmerkend voor het verhaal uit de boeken is de creepy sfeer van de wereld waarin de hoofdpersonen zich bevinden, en als we de trailer zo zien, lijkt dat zich prima te vertalen naar het grote doek.

Niet alleen de regisseur heeft een prima staat van dienst, ook de acteurs in deze film mogen er zijn. Met rollen van onder andere Natalie Portman, Tessa Thompson, Jennifer Jason Leigh, Oscar Isaac en Gina Rodriguez lijkt het dus met de cast wel goed te zitten

Annihilation is vanaf 22 februari in de Nederlandse bioscopen te zien. Check zelf nog even de trailer hieronder.
Vind ons: