Nu aan het lezen:

Tim Burton is terug met eigen superheldenfilm – trailer

Tim Burton is terug met eigen superheldenfilm – trailer

 

Tim Burton (Beetlejuice, Batman) heeft eindelijk zijn eigen superhelden franchise – zonder spandex, met Miss Peregrine’s Home For Peculiar Children. Gebaseerd op het boek van Ransom Riggs, volgt de film nieuwkomer Asa Butterfield als zij zich voegt bij een huis voor extraordinary youths met gaven die hen anders maken dan de rest van de wereld. De baas van de school is Eva Green en draagt de naam uit de titel.

Uiteraard is niet alles koek en ei in het land van de gifted kinderen, de trailer hint naar Nazi bombardementen en een groep monsters getiteld “The Hollows”, met Samuel L. Jackson aan het roer. De gothic look en feel lijkt rechtstreeks uit het hart van Burton te komen en dat is een goed ding. In het boek zit namelijk dezelfde sfeer. We zullen tot 30 september moeten wachten hoe goed Burton het boek vertaald heeft naar het grote scherm, dan gaat Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children in première.

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Typ en klik enter om te zoeken