The Sea of Trees trailer

 

Vorig jaar tijdens het Filmfestival van Cannes schreven we al over The Sea of Trees.  De film ging daar met stevig wisselende kritieken in première. En nu Cannes alweer bijna op de agenda staat is de film er nog steeds niet – maar ondanks het ontbreken van een releasedatum gaan de geruchten dat hij binnenkort toch echt in de bioscopen gaat draaien.

En er is goed nieuws. Het was lange tijd stil rondom The Sea of Trees, maar nu is er dan een trailer. De nieuwe film van Gus van Zant heeft Matthew McConaughey in de hoofdrol, en de wisselwerking tussen die 2 grote namen zijn we erg benieuwd naar.

Waar gaat The Sea of Trees over? De hoofdpersoon (McConaughey) trekt de Japanse bossen in onder de berg Fuji, bekend als de Suicide Forests, om zelfmoord te plegen. Vlak voor dat moment komt hij ene Watanabe tegen, en komen ze erachter dat samen zelfmoord plegen een stuk lastiger is. Er ontstaat een band tussen de twee, waarop het verhaal verder zal borduren. Het verhaal leest als een Murakami boek, maar of de film net zo goed wordt als de werken van de Japanse grootmeester zal moeten blijken. In ieder geval zal The Sea of Trees, zoals we Van Zant kennen, een destructief randje hebben.

Bekijk de The Sea of Trees trailer hieronder:

 

Vind ons: