Nu aan het lezen:

The Purge: Election Year trailer

The Purge: Election Year trailer

 

The Purge is een ietwat vreemde serie aan het worden. Het lauwtjes ontvangen eerste deel werd artistiek en commercieel weggeblazen door het uitstekende tweede deel. Alsof iemand een aardig uitgangspunt had bedacht, maar er niet echt een goede film van kon maken, en dat uitgangspunt vervolgens door nieuwe mensen onder handen werd genomen en er veel beter mee uit de voeten konden dan de originele bedenkers. Dat is The Purge.

Daar is nu een derde deel van aangekondigd, waarin regisseur James DeMonaco terugkeert en waarin we de Purge avond van dichtbij meemaken in Washington. Zie de trailer hieronder:

Laten we hopen dat in dit derde deel er ‘gewoon’ weer veel spanning, geweld, en dubbel moraal aanwezig is. Meer willen we helemaal niet van een Purge film. Saillant detail: Donald Trumps uitspraak “Let’s make America great again”, wordt hier toepasselijk gebruikt om de waanzin van The Purge mee samen te vatten.

The Purge: Election Year draait vanaf 1 juli in de Amerikaanse bioscoop. Een Nederlandse release datum is nog niet bekend gemaakt

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Typ en klik enter om te zoeken