Now Reading:

The Magnificent Seven trailer

The Magnificent Seven trailer

 

Hoewel het niet makkelijk zal zijn om het origineel te overtreffen waarin onder andere Steve McQueen en Charles Bronson deel uitmaakten van The Magnificent Seven, gaat regisseur Antoine Fuqua het met een remake toch proberen. En we moeten toegeven dat het er voorlopig goed uitziet. Hadden we eerder deze week de eerste stilstaande beelden, vandaag is The Magnificent Seven trailer voor het eerst te zien.

De film heeft een cast bij elkaar verzameld die je niet iedere dag in een western ziet: onder andere Denzel Washington, Chris Pratt, Ethan Hawke en Vincent D’Onofrio zijn te zien. De trailer verraadt wat de verwachting al was: The Magnificent Seven blijft dicht bij het origineel. Ook qua plot trouwens. Een klein stadje huurt zeven mensen in, ieder met eigen skills, om hen te verdedigen tegen een bende bandieten.

The Magnificent Seven draait vanaf 22-09-2016 in Nederland in de bioscoop. Check hieronder de trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.