Vanaf 7 april draait The Huntsman: Winter’s War in Nederland in de bioscoop, en dus is het tijd voor teasers. De officiële trailer was er al een tijdje, maar nu zijn er meer exclusieve clips verschenen. We delen niet alles, want spoilers, maar de beelden geven een goed idee van wat we kunnen verwachten van The Huntsman: Winter’s War.

Allereerst: Emily Clarke rijdt op een ijsbeer. Dat deed ze in de trailer al, en dat doet ze nu weer. En alhoewel we hier niet snel genoeg krijgen van Emily Clarke op een ijsbeer, gaat The Huntsman: Winter’s War gelukkig om meer dan dat. Na de dood van haar zus schakelt de jonge ijskoningin Freya (Emily Blunt) haar soldaten in om de magische spiegel voor haar te bemachtigen. Ze ontdekt dat Ravenna tot leven kan worden gewekt met de duistere magie van de spiegel en samen blijken ze machtiger te zijn dan de meest sinistere krachten die het land ooit hebben bedreigd.

De regie is in handen van Cedric Nicolas-Troyan, die met The Huntsman: Winter’s War de aftrap verricht van een serie aan Huntsman films. Check de clips hieronder: