Now Reading:

The Dressmaker (trailer)

Het was lang stil, ruim 18 jaar, maar nu is regisseur Jocelyn Moorhouse terug! Moorhouse werd bekend met de films How To Make an American Quilt en A Thousand Acres en komt ook nu met een drama. The Dressmaker ziet er veelbelovend uit met Kate Winslet en Liam Hemsworth in de hoofdrollen.

Het verhaal speelt zich af op het Australische platteland van de jaren 50. Tilly komt na jaren werken in Parijs terug in haar geboortestad waar ze niet echt met open armen wordt ontvangen. Tussen de kille en veroordelende blikken van de bewoners is daar Teddy. Hij lijkt Tilly een kans te geven zich te bewijzen en stimuleert haar om los te komen.

The Dressmaker zal op het Toronto International Film Festival in première gaan. De Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Image credit: bayfm.com.au

Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Input your search keywords and press Enter.