Now Reading:

The Bye Bye Man trailer

 

De term “gebaseerd op een waargebeurd verhaal” heeft inmiddels alle geloofwaardigheid verloren, en de vraag is dan ook waarom filmmaatschappijen deze tagline blijven gebruiken. In The Bye Bye Man moeten we geloven dat er een kwaadwillige entiteit leeft die verantwoordelijk is voor alle gruweldaden die zich afspelen op deze wereld. Hoewel dat een matige premisse is voor een horrorfilm ziet de trailer er vakkundig uit.

In de teaser/trailer mag je de titel van de film niet uitspreken, en er niet over nadenken. Dat is lastig, want zodra je de tekst ziet staan en je best doet om er niet aan te denken, denk je er op dat moment aan. Een catch-22 die onwaarschijnlijk dood en verderf als gevolg heeft. Jonathan Penner baseerde zijn film op het korte verhaal The Bridge To Body Island, en in navolging van de drie jeugdige nieuwe hoofdrolspelers doen Faye Dunaway en Carrie-Anne Moss mee (hoewel die niet te zien zijn in de trailer).

The Bye Bye Man gaat wereldwijd op 3 juni in première.

Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Input your search keywords and press Enter.