Now Reading:

The 33 trailer

Op 5 augustus 2010 stortte een Chileense koper-goudmijn in. De 33 mijnwerkers zaten vast op ruim 700 meter diep met eten voor enkele dagen. Hector Tobar, een journalist uit Los Angeles, zag er een interessant verhaal in en schreef het boek The 33, dat nu verfilmd is.

Regisseuse Patricia Riggen, bekend van o.a. Lemonade Mouth en Girl in Progress, wist o.a. Antonio Banderas en Rodrigo Santoro te bemachtigen. Mede dankzij de krachtige cast ziet The 33 er veelbelovend uit. Spanning, romantiek, drama en mysterie. The 33 lijkt een compleet pakket te bezitten.

The 33 gaat op 6 augustus in première in Chili. Wanneer die in de Nederlandse bioscopen zal draaien is nog onbekend. Bekijk de The 33 trailer hieronder:

Image credit: MovieWeb.com

Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Input your search keywords and press Enter.