Suicide Squad krijgt een flink aantal reshoots

 

Suicide Squad is een terugkerend thema op Cine. We hebben dan ook net zulke hoge verwachting als jij. Wanneer de release in augustus in gevaar komt houden we ons dan ook even vast, en halen dan weer opgelucht adem. Wat er aan de hand is? Suicide Squad ondergaat as we speak een aantal reshoots. Verschillende scenes worden opnieuw opgenomen, en anderen worden als extra scenes toegevoegd.

Dat hoeft op zichzelf niets ergs te betekenen. Veel grote films ondergaan dit proces. Maar in dit geval zijn er geruchten: de film zou te donker zijn, en zou door de gewelddadige scenes een R-rating krijgen en dus niet geschikt zijn voor alle leeftijden. De reshoots moeten Suicide Squad grappiger en lichter maken. Gelukkig wordt dit door de makers ontkent, maar dat kan ook zijn omdat ze bang zijn voor de reacties. Zij geven aan dat Warner Bros extra budget heeft vrijgemaakt om de film nóg beter te maken met meer actiescenes. Hopelijk is dat inderdaad het geval.

We zullen moeten afwachten hoe Suicide Squad er uiteindelijk in Nederland in de bioscoop uit zal zien. Mocht je zin hebben in een extra shot beelden: check hieronder de Suicide Squad Blitz trailer!

Vind ons: