Met Rogue One komt er een nieuwe film in de Star Wars serie aan. Voorzichtig druppelen de eerste zichtbare details dan ook binnen. Onderaan zie je zo de eerste TV-spot, maar er is was ook ander nieuws te melden vanuit de Rogue One stal: de film krijgt namelijk een aantal reshoots. Net zoals bijvoorbeeld Suicide Squad moest ondergaan – waarbij er in dat geval werd gesproken van een gebrek aan kwaliteit in meerdere scenes.

Mads Mikkelsen, die een rol heeft in Rogue One, geeft echter aan dat niemand zich zorgen hoeft te maken:

No, it’s kind of normal. In all the big-production films I’ve done so far, they have always called me back for little reshoots, it might be something that they want to change, the way we did it was wrong, or it might be something that they wanted to add so it’s kind of a normal process on big films, they’re covering all their bases.

Daarnaast krijgen we ook een eerste kijkje in hoe de cast eruitziet in de film. Zoals Bodhi Rook – het karakter dat gespeeld wordt door Riz Ahmed, die we kennen van onder andere zijn sterke rol in Nightcrawler.

riz ahmed

Maar we willen vooral bewegend beeld zien van Rogue One: A Star Wars Story. Hieronder de eerste TV-spot, wat eigenlijk een remix is van de eerste trailer, bedoeld om het publiek op te hypen voor de film. En ik moet zeggen dat het aardig lukt. Rogue One zal in december in Nederland in de bioscoop te zien zijn. Binnenkort meer beelden!

https://www.youtube.com/watch?v=zkHtdmWVmzQ