Nu aan het lezen:

Ridley Scott gaat Wraiths Of The Broken Land maken

Ridley Scott gaat Wraiths Of The Broken Land maken

 

20th Century Fox gaat het team dat The Martian maakte opnieuw bij elkaar brengen om samen Wraiths Of The Broken Land te maken. Het bedrijf heeft bekend gemaakt de rechten te hebben gekocht van het boek, dat geschreven werd door S. Craig Zahler. Onder het mom if it ain’t broke.. wordt het recept van The Martian erbij gepakt: Ridley Scott gaat de film regisseren, Drew Goddard schrijft het script en de productie is ook hier in handen van bedrijven Scott Free en Genre Films.

Maar daar houdt de vergelijking wel op. Wraiths Of The Broken Land is een western. Al is dat wellicht iets te zuinig omschreven. Het is een combinatie van western horror (Bone Tomahawk yes!), noir en Aziatische ultraviolence. Zo. Het verhaal draait om twee ontvoerde zussen die in de prostitutie zijn beland en (uiteraard) gered moeten worden. De groep die dat voor elkaar moet krijgen, komt in nogal duistere plekken terecht.

De eerste tekenen zijn goed. We gaan Wraiths Of The Broken Land voor je in de gaten houden, al zal het nog even duren voor we hem kunnen gaan zien.

Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken