Maak je klaar voor één lange, harde cringe. Ricky Gervais keert namelijk terug in de rol die hem heeft gekatapulteerd naar stardom: David Brent. In wat een full length film moet worden zien we wat er is gebeurd met Brent nadat hij is weggegaan bij Wernham-Hogg.

Zoals in de trailer te zien, is Brent 10 jaar ouder, maar geen dag wijzer. Hij is nog steeds veel te overtuigd van zijn eigen kunnen, en hij heeft nog steeds het talent om wie dan ook te beledigen en iedereen zich ongemakkelijk te laten voelen. Oh Yes. David werkt nog steeds op een kantoor, nu als sales rep, maar probeert het te maken als singer/songwriter, zoals we hem hebben achtergelaten bij het einde van de Britse versie van The Office. Het achtergrondgeluid is gelukkig ook onveranderd gebleven, de rinkelende telefoons en printers die maar blijven rollen; het is classic Office. Naast David Brent: Life On the Road heeft Gervais ook Special Correspondents gemaakt, die vanaf 29 april op Netflix te zien is.

Vanaf augustus 2016 kunnen we door het gaatje van onze vingers voor onze ogen genieten van David Brent: Life On The Road.