Rick & Morty uitgesteld tot 2019

 

Helaas, geen nieuw seizoen van onze favoriete opa en kleinzoon. Schrijvers van de serie hebben gezegd dat op z’n vroegst 2019 een nieuwe aflevering verwacht kan worden. 

Dit mag geen verrassing heten, aangezien er tussen elk seizoen wel een kleine onderbreking zit. Maar met de huidige populariteit had zender Adult Swim er wellicht wat meer druk achter gezet.

Over het seizoen en waar in het proces het team zich bevindt zei Ryan Ridley het volgende:

Voor zover ik weet werkt op dit moment niemand aan Rick and Morty en ik al helemaal niet. Ik heb ook geen idee wat er gaat gebeuren, ik heb er nog niks over gehoord, iedereen neemt z’n tijd. Waarom snap ik eigenlijk niet, de groep (Dan, Justin en Adult Swim) liet het links liggen, maar daar zal iedereen wel een reden voor hebben.

Ridley klinkt geïrriteerd als men verder vraagt:

”We waren klaar met het schrijven van seizoen 3 in november 2016 en hier zitten we nu, met niks. Ik weet hoelang het duurt om de show te schrijven, laat staan te animeren, dus met de huidige stand van zaken zal het me niks verbazen als het vierde seizoen pas te zien is in 2019, laat in 2019.”

Voorlopig geen seizoen 4 dus. Wel een comic, om de pijn te verzachten.

Vind ons: