Now Reading:

Project T (Trailer)

Wat gebeurt er als je twee veelzijdige filmmakers samenbrengt met George Clooney? Dan krijg je een intrigerende en mooi uitziende trailer waarin de kijker nieuwsgierig wordt gemaakt naar de wondere wereld van Tomorrowland. Of de film deze verwachtingen waar zal maken is nog even afwachten; hij draait vanaf 21 mei in de bioscoop.

Maar met de vereende krachten van Brad Bird (regisseur van o.a. The Incredibles en Ratatouille) en Damon Lindelof (scripts van World War Z en Lost) lijkt het moeilijk mis te kunnen gaan. Disney belooft het volgende: “Project T neemt kijkers mee op een spannende reis boordevol avontuur, door nieuwe dimensies waar we alleen nog maar van hebben kunnen dromen.”

Op naar de bioscoop!

Image credit: CommingSoon.net

Written by

Dol op films, voornamelijk de net niet mainstream varianten waarbij je met meer vragen naar buiten komt dan dat je naar binnen ging. Stiekem fan van Sandra Bullock en Matthew McConaughey. Laat zich graag vervoeren naar andere landen door regisseurs als Zhang Yimou, Alfonso Cuarón en Baz Luhrmann. Geniet soms ook van films als Iron Man, Star Wars, Mary Poppins en The hunger games (niet doorvertellen hoor).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.