Nu aan het lezen:

Precious Cargo trailer

Precious Cargo trailer

 

Over deze trailer schrijven we vooral omdat Mark-Paul Gosselaar (Zack Morris van Saved by the Bell) een van de hoofdrollen speelt, niet omdat het zo een opzienbarende film is. De trailer is namelijk een aaneenschakeling van heist-movie clichés: de groep misfits, de oneliners, de snelle actie, de held die het allemaal maar net bij elkaar houdt etc. Bruce Willis is te zien als de antagonist, maar dat is inmiddels ook geen enkele garantie meer voor een goede film.

Screech is pornoacteur geworden en heeft laatst iemand neergestoken, A.C. Slater heeft jarenlang een enorm populair dansprogramma op MTV gepresenteerd, en we kennen allemaal Showgirls nog wel toch, met Elizabeth Berkley aka Jessie. Het werd tijd dat Gosselaar eindelijk de lead kreeg in een b-film die in Nederland waarschijnlijk de bioscoop niet haalt.

 

Precious Cargo gaat op 22 april in de Verenigde Staten in première. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Typ en klik enter om te zoeken