Nu aan het lezen:

Pete’s Dragon trailer

Pete’s Dragon trailer

 

Als het aankomt op Disneyfilms ben ik meestal niet de eerste die zijn hand opsteekt. Maar geregeld zitten er projecten tussen die me vrijwel meteen enthousiast maken. En Pete’s Dragon is zo’n film.

Een groot voordeel van Pete’s Dragon is dat Disney heeft gekozen voor een indie-regisseur om de film te maken. Dat zie je gelijk terug in de sfeer. David Lowery, bekend van Ain’t Them Bodies Saints, maakt de stap naar blockbusters met het regisseren van Pete’s Dragon en de eerste voortekenen zijn goed.

Pete’s Dragon, met onder andere Robert Redford in de cast, draait om de 10-jarige Pete die claimt dat hij in het bos woont met zijn groene draak Elliott. Zijn verhaal komt overeen met een sprookje dat de lokale bewoners altijd aan hun kinderen vertelden. Ze gaan op zoek naar de waarheid achter Pete’s beweringen.

In augustus moet Pete’s Dragon ook in Nederland in de bioscoop draaien. Hieronder vast de allereerste trailer!

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken