Paul Verhoeven keert terug met Elle

Paul Verhoeven is terug. Negen jaar na Zwartboek is daar Elle, een Franstalige film. Elle wordt een psychologische thriller die is gebaseerd op de roman “Oh…” (2012) van schrijver Philippe Djian.

Het is de bedoeling dat zijn nieuwe film een première beleeft op het filmfestival van Cannes in 2016. Uit een interview bij DWDD blijkt dat Elle daarvoor is ingediend – een jury zal van alle ingezonden films een selectie maken. Verhoeven geeft zichzelf in ieder geval een hoge kans van slagen.

De hoofdrol in Elle zal gespeeld worden door Isabelle Huppert, die erg populair is in Frankrijk. Zij speelt de rol van Michelle; een CEO van een softwarebedrijf die wordt aangevallen in haar huis, maar weigert dat incident haar leven te laten beïnvloeden. Terwijl ze probeert haar reguliere leven op te pakken blijkt dat haar aanvaller nog niet klaar met haar is. Materiaal voor een spannend plot dus…

Er zijn nog geen beelden, laat staan een trailer, maar als er meer te melden is over Elle lees je dat natuurlijk op Cine.

Image credit: wegotthiscovered.com

Vind ons: