Now Reading:

Nocturnal Animals trailer

Nocturnal Animals trailer

 

Nocturnal Animals is de nieuwe onheilspellende thriller van regisseur en scenarioschrijver Tom Ford. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Amy Adams en Jake Gyllenhaal, waarmee de aandacht wel getrokken is.

Susan Morrow (Adams) is een kunsthandelaar uit Los Angeles die een luxueus maar onbevredigend leven leidt samen met haar man. Als die weer eens een weekend weg is op een van zijn vele zakenreisjes, ontvangt Susan een anoniem pakje dat in haar brievenbus is achtergelaten. Het is een boek genaamd ‘Nocturnal Animals‘, geschreven door haar ex-man Edward Sheffield (Gyllenhaal), met wie ze al jaren geen contact meer heeft gehad. Bij het manuscript zit een briefje waarin Edward aan Susan vraagt het boek te lezen en om vervolgens contact met hem op te nemen als hij weer in de stad is. Susan begint het boek te lezen dat aan haar is opgedragen…

Bekijk hieronder de Nocturnal Animals trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.