Nu aan het lezen:

Nieuwe clip Green Room laat Imogen Poots schitteren

Nieuwe clip Green Room laat Imogen Poots schitteren

 

Green Room ging vorig jaar in Cannes in premiere. En nu we de volgende editie van dat filmfestival op de rol hebben staan, draait de film nog steeds niet in de bioscoop. Voor Nederland is er sowieso nog geen releasedatum bekend – maar de hoop is gevestigd op deze lente.

Het verhaal van Green Room draait om een jonge punkband die per ongeluk een geweldsdelict aanschouwt. De daders, een groep neo-nazi’s, wil zeker weten dat de enige getuigen worden uitgeschakeld. Wat volgt is beklemming, geweld, en cinematografische schoonheid.

Vandaag hebben we in ieder geval weer iets nieuws om naar te kijken. In een nieuwe clip van Green Room zien we Imogen Poots schitteren: zij speelt een skinhead-sympathisant die samen met de punkrockers in de problemen komt. Hoewel het een korte clip is, is het wel potentieel spoiler-materiaal, dus je bent gewaarschuwd.

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken