Nu aan het lezen:

Nieuwe beelden Knight Of Cups

Nieuwe beelden Knight Of Cups

Knight Of Cups draaide in februari voor het eerst op het filmfestival van Berlijn en gooide daar hoge ogen; de film werd gezien als een van de beste premières tijdens dat festival en dus werd er logischerwijs ook veel verwacht van het bioscoopdebuut. Echter… dat debuut kwam maar niet.

Ondanks een trailer en wat praatjes van de cast is er nog altijd geen releasedatum bekend – niet voor de VS en dus ook niet voor Nederland. Maar we hebben wel wat nieuwe beelden van Knight Of Cups voor je, die laten zien dat het werk van ‘director of photography’ Emmanuel Lubezki niet voor niets is geweest.

In Knight Of Cups zien we Christian Bale, Nathalie Portman en Cate Blanchett – met de cast zit het dus wel goed – in een drama dat speelt rondom het leven van Bale’s personage; een scenarioschrijver die met zichzelf en zijn omgeving in de knoop zit. Zie hieronder de nieuwe beelden, en hopelijk hebben we snel een première datum voor je.

knight of cups 5

knight of cups 4

knight of cups 3

knight of cups 2

knight of cups

Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken