Now Reading:

Nieuw op Netflix: Beyond Stranger Things

Nieuw op Netflix: Beyond Stranger Things

 

Eindelijk (relatief natuurlijk, binnen 11 maanden) is daar dan Stranger Things 2. Na het overweldigende succes van het eerste seizoen was het natuurlijk allang geen verrassing meer dat er een vervolg kwam – maar het duurt altijd langer dan je zou willen. En dat Netflix ook snapt dat de hype enorm is wordt alles uit de kast getrokken. Met als volgende stap een talkshow / aftershow: Beyond Stranger Things.

Het lijkt een nieuwe trend in de film- en seriewereld te worden. Zelfs Heel Holland Bakt zagen we een aftershow krijgen. En ik moet zeggen dat het een leuke trend is, aangezien ik het zelf ook leuk vindt om dit soort dingen na te bespreken op Cine. In Beyond Stranger Things zien we onder andere Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, David Harbour, Brett Gelman, en de makers, tweeling Ross en Matt Duffer. Ze bespreken de serie en natuurlijk in het bijzonder seizoen 2. Hoe is het tot stand gekomen, wat heeft zich allemaal op de set afgespeeld en hoe ziet de toekomst eruit?

Let op, Beyond Stranger Things zit boordevol spoilers dus als je 2 nog niet gezien hebt, blijf hier nog even vandaan.

Stranger Things 2 trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.