Nu aan het lezen:

Netflix & Chill festival is echt en uitverkocht

Netflix & Chill festival is echt en uitverkocht

 

Wat begon als een ‘would-be’ Facebook event groeide uit tot een echt viral event. Netflix & Chill had meer dan 10.000 aanwezigen en 50.000 geïnteresseerden, en zo besloten initiatiefnemers Denzel Zurburg en Bas van Wersch het evenement daadwerkelijk te organiseren.

Het festival is met 2000 verkochte kaartjes dan ook helemaal uitverkocht. In de Amsterdamse Thuishaven worden op meerdere schermen verschillende films geprojecteerd, maar er is meer. Er is een speed-date event, er zijn barbecues, een silent-disco, bubbelbaden, food-trucks, shisha lounge en kampvuurtjes. Volgens de organisatoren zal het geen orgie worden (?) maar gaat het écht om samen knus een film kijken.

The Lion King, The Wolf of Wallstreet en Intouchables zijn de uitgekozen films, maar daar hoef je zoals geschreven in principe niet naar om te kijken. Netflix heeft slechts eenmalig toestemming gegeven hun naam te gebruiken, maar dat deert niet; het festival zal hierna verder gaan onder de naam BuitenBios en een volgend evenement in Breukelen is dan ook al aangekondigd voor 25 september.

Wij blijven liever thuis voor Netflix & Chill avonden. Zo blijft het verplichte anderhalf uur aan zoeken naar de juiste film bestaan, om uiteindelijk alle afleveringen van Archer nog eens te kijken.

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Typ en klik enter om te zoeken