Een tijdje geleden was daar ineens een teaser trailer van Ready Player One, het nieuwe project van Steven Spielberg. En dat smaakte naar (veel) meer. Het duurde even, maar vandaag is hij er dan eindelijk. En oei dat ziet er goed uit. De Ready Player One trailer check je hieronder.

Spielberg maakt de film naar de gelijknamige bestseller en het wereldwijde fenomeen van Ernest Cline. Het verhaal speelt zich af in 2045 en de wereld staat op het punt van instorten. In Ready Player One draait het om Wade Watts (Parvizal), een 18-jarige jongen die zijn tijd vooral doorbrengt in de virtuele wereld OASIS. Daar waar de film dus ook vooral zal plaatsvinden. Als hij erachter komt dat de maker van OASIS voor zijn dood al zijn fortuin ergens in die wereld heeft verstopt, gaat Parvizal daar naar op zoek. Maar hij is niet de enige natuurlijk.

De film ziet er nu al fantastisch uit en ik kan niet wachten om te zien hoe Ready Player One straks in de bioscoop op me af komt. Eind maart gaan we dat zien. Voor nu allereerst een must see: de Ready Player One trailer: