Mr. Horror’s Halloween Horror Show

De Amerikanisatie van Nederland heeft een gigantisch voordeel: Halloween. Sinds een aantal jaar wint het Amerikaanse griezelfeest gestaag aan populariteit in Nederland en als cult en horrorfanaat vind ik dat he-le-maal niet erg. Sowieso hebben wij veel te weinig van dat soort (niet Christelijke) feesten hier. Dus toen het programma van Mr. Horror werd aangekondigd was ik een blije pompoen.

Dit jaar valt Halloween precies op zaterdag 31 oktober, de perfecte dag voor alweer de zevende editie van Mr. Horror’s HALLOWEEN HORROR SHOW: een nachtelijke horrormarathon in het majestueuze Pathé Tuschinski Amsterdam en vele andere steden door het hele land!

Bekijk de trailer van de desbetreffende avond:
 

Met een zeer vol programma biedt Mr. Horror’s Halloween Horror show onder andere de horror anthology Tales of Halloween, waarbij een vinexwijk in Amerika het decor is van 10 korte enge verhalen. Denk aan Are You Afraid of the Dark op steroïden. Daarnaast worden ook The Hallow, Scouts Guide To The Zombie Apocalypse en Cherry Tree vertoond. Woon je niet in de randstad maar wil je in het rurale Nederland ook graag genieten van deze horrorshow? Geen probleem, Mr. Horror’s show wordt namelijk op meer dan 15 locaties door heel Nederland georganiseerd. Als je verkleed komt, maak je overigens kans op “fraaie horror prijzen”, wat dat ook moge zijn. Ik ga zelf verkleed als James Bond. Dus ik ben zaterdag de hele nacht in de stad te vinden in smoking.

Check http://horrorshow.nl/ voor meer informatie.

Een griezelig Halloween van iedereen hier bij Cine toegewenst.

Horrormaand

Vind ons: