Now Reading:

Mr. Holmes plaatst Sherlock in een andere tijd van zijn leven

Mr. Holmes plaatst Sherlock in een andere tijd van zijn leven

Deze zomer komt Mr. Holmes uit. Een film die gebaseerd is op het alom bekende Sherlock Holmes karakter, zoals we die al kennen van een hele reeks aan films en series. Maar dit keer wordt Sherlock op een originele manier weggezet; hij is een oudere man die terugkijkt op zijn leven. Daarmee wordt geprobeerd het verhaal wat meer diepte te geven.

Maar natuurlijk gebeurt er ook nog wel wat. Mr. Holmes raakt op zijn oude dag betrokken bij een zaak van een verdwenen vrouw, die ook nog eens heel erg mooi blijkt te zijn. En zo moet Sherlock toch weer aan de bak, zoals we van hem gewend zijn.

Het script is geschreven op basis van het boek A Slight Trick Of The Mind, waarmee de schrijvers een goede bron hadden om Sherlock eens op een hele andere manier neer te zetten en uit de eerste beelden lijkt dat goed te lukken.
Een exacte releasedatum voor Nederland is nog niet bekend maar de film verschijnt in juli in Amerika. De trailer van Mr. Holmes zie je hieronder!

Image credit: Miramax

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.