Michale Fassbender zal te zien zijn in David Sandbergs actiekomedie Kung Fury, een full length feature gebaseerd op de gelijknamige korte film uit 2015.

Niet alleen Fassbender zal te zien zijn in de film, ook David Hasselhoff zal een rol gaan spelen. De producenten van de 2017 blockbuster It (David Katzenberg, Seth Gramhame-Smith en Aaron Schmidt) zijn ook aan het project verbonden. Sandberg zal zelf ook weer in deze versie te zien zijn. Het is nog niet duidelijk of de film hetzelfde plot aanhoudt als de korte film, en of Jorma Taccone (The Lonely Island) weer te zien is als Hitler.

De korte film Kung Fury speelt zich af in de jaren 80 in Miami, waar politieagent Kung Fury het aan de stok krijgt met een tijdreizende Adolf Hitler (“Kung Fuhrer”) en zijn leger (inclusief tanks). Klinkt het wat vergezocht? Klopt, maar laat dat je vooral niet tegenhouden. De film is een knappe mix van special effects, actie en absurditeit, en staat voor niks online!

Sandberg schreef het script voor Kung Fury in 2013, waarna hij doormiddel van een Kickstartercampagne het geld bij elkaar haalde om de film af te maken. Kung Fury kon al snel rekenen op een schare fans en werd zelfs geselecteerd voor de Director’s Fortnight 2015 van Cannes.