Now Reading:

Me Before You trailer

Me Before You trailer

 

Emilia Clarke staat in ieders geheugen gegrift als Khaleesi in Game Of Thrones, maar Clarke zit ook niet stil als het op films aankomt. In Me Before You, een tranentrekker pur sang, speelt ze een jonge vrouw die na een jarenlange periode van rotbaantjes besluit om verzorgster te worden van Will, gespeeld door Sam Claflin. Claflin is bekend uit weer een andere hitserie, de Hunger Games.

Will is een jonge bankier die in een rolstoel terecht is gekomen, en woont in ‘het kasteel’ – hij is van talentvolle zakenman naar cynische nietsdoener getransformeerd. Clarke gaat hem verzorgen, en vanuit daar ontstaat natuurlijk iets moois.

Me Before You is gebaseerd op het gelijknamige boek van Jojo Moyes en zou in de zomer in de bioscoop in Nederland moeten gaan draaien.

De eerste beelden zijn er nu. Check hieronder de Me Before You trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Input your search keywords and press Enter.