Komt Ben Affleck met een solo-Batman film?

 

De rook rondom Batman v Superman is nog niet opgetrokken of de geruchten over een solo-Batman film van hoofdrolspeler Ben Affleck steken alweer de kop op. Een jaar geleden was daar ook al sprake van, maar productiehuis Warner Bros wilde er niet op ingaan. Waarschijnlijk omdat ze eerst wilden zien hoe Affleck het zou doen in Batman v Superman.

En ondanks de behoorlijke negatieve kritieken van de pers lijkt de film bij het publiek een stuk beter in de smaak te vallen. Verrassend hoge opkomsten bij de bioscopen, ook in Nederland. Warner Bros zou dus weleens de knoop kunnen doorhakken en snel met officieel nieuws te kunnen komen.

Affleck geeft in gesprek met DC All Access in ieder geval toe dat hij aan ‘iets heel moois’ werkt met Geoff Johns. Dat is de persoon die als ‘creative officer’ onder andere verantwoordelijk is geweest voor grote DC titels als Green Lantern, Aquaman,  Justice League en Superman. En hoewel Affleck niet letterlijk zegt dat het om Batman gaat, lijkt alles daarop te wijzen. Wij weten nog niet zo goed wat we daarvan moeten vinden.

Image credit: moviepilot.com

Vind ons: