Tom Hiddleston (aka de chameleon) is bezig zijn oeuvre kleur te geven. En dat doet hij zeker niet onverdienstelijk. Hiddleston is binnenkort te zien in de Hank Williams biopic I Saw The Light, maar speelt ook de hoofdrol in de aankomende thriller High Rise. Wie het boek heeft gelezen van JG Ballard weet wat hem of haar te wachten staat. Voor wie niet bekend is met zijn werk, hieronder staat de eerste zin uit het boek.

Later, as he sat on his balcony eating the dog, Dr. Robert Laing reflected on the unusual events that had taken place within this huge apartment building during the previous three months.

 

Heerlijk vreemd dus. En het gaat alleen maar verder. De omheining van het luxe appartement brengt het slechtste in de welvarende, verveelde mensen naar boven. Check de trailer hieronder. En check ook de site http://www.anthonyroyalarchitecture.co.uk/ 

 

Een Nederlandse release-date is nog niet bekend, maar in Spanje draait ie vanaf januari, en in Duitsland in maart. Ergens daartussenin zal High Rise hopelijk hier te zien zijn.