Now Reading:

Free Fire trailer

Free Fire trailer

We zagen Ben Wheatley recent nog ietwat de mist in gaan met High-Rise, dat op basis van het boek zoveel potentie had. Maar zijn oeuvre verdient het om Wheatley niet meteen op te geven, en dat doen we dus ook niet. Hij is nu terug met Free Fire – en dat belooft wederom veel.

Niet in de minste plaats omdat Brie Larson de hoofdrol op zich neemt. Nadat ze een Academy Award won voor Room staan de spotlights op haar gericht, en in Free Fire wordt ze in een feature-length shootout gegooid. Ja. Met naast haar onder andere Cillian Murphy, die we kennen uit zijn glansrol in Peaky Blinders. Met de cast zit het dus wel goed.

[AdSense-A]

Dan het verhaal. In Free Fire belanden we in het Boston van de jaren ’70, waar Murphy zijn Ierse voorkomen dus weer kan presenteren. Twee bendes krijgen het met elkaar aan de stok in een pakhuis, waarna er een shootout losbarst die eigenlijk de gehele film doorgaat. Met recht een actiefilm. Volgend jaar in Nederland in de bioscoop, nu vast de Free Fire trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.