Final trailer van X-Men Apocalypse

 

Terwijl veel superhelden-fanaten ongeduldig wachten op Captain America: Civil War (en wij ongeduldig wachten tot we erover kunnen schrijven), zou je bijna vergeten dat volgende maand ook X-Men Apocalypse op de rol staat. Op 19 mei gaat hij in Nederland in de bioscoop draaien, en vandaag hebben we de final trailer voor je.

Hoofdredacteur Dandyano deed bij de vorige trailer al uit de doeken wat we ongeveer kunnen verwachten:

“In de comics (en de iconische jaren 90 tekenfilm) is Apocalypse een vrijwel onverslaanbare vijand, en alles wijst erop dat de X-Men in dit deel niet ongeschonden uit de strijd komen. In Uncanny X-Men wordt Apocalypse uiteindelijk door Phoenix en Scott Summers verslagen, maar helemaal verdwijnen doet de oudste mutant ter wereld nooit. X-Men Apocalypse is geregisseerd door Bryan Singer, die ook het eerste deel van de filmserie op zijn naam heeft staan.”

In de final trailer zien we voor het eerst Wolverine ten tonele verschijnen. Hoewel het voor de meeste fans geen verrassing meer is dat hij in X-Men Apocalypse zit, blijft het toch fijn om hem te zien. Daarnaast een flinke portie Jennifer Lawrence als Mystique, Storm vs Cyclops en nog meer goeds.

X-Men Apocalypse final trailer:

Vind ons: