Er komt een serie over het leven van Hunter S Thompson

Fear and Loathing in Las Vegas, die herinner je je nog wel toch? Goed nieuws. Want dat karakter wat gespeeld wordt door Johnny Depp, Hunter S Thompson, krijgt een eigen serie. De markante drugsverslaafde journalist en gonzo-schrijver heeft een levensverhaal dat smeekt om een uitgebreidere uitbeelding, en dat komt er nu dus.

De serie gaat Fear and Loathing heten – om maar slim te profiteren van de bekendheid van de film – en zal geproduceerd worden door MGM. Veel meer dan dat is er nog niet bekend, naast het feit dat Davey Holmes het scenario zal schrijven en de ontwikkeling van de serie op zich zal nemen. Holmes is onder andere bekend van Get Shorty en is een tijdje onder de radar gebleven.

“After resisting overall deals for years, I couldn’t be more excited or proud to be embracing this one.

“It’s a partnership with a studio that makes some of the most exciting television out there. I can’t say enough about the intelligence, daring creativity and overall support MGM has brought to our collaboration.”

Wat we precies kunnen verwachten van Fear and Loathing blijft dus nog even gissen. Maar zeker is wel dat het een interessant verhaal zal gaan worden. Hieronder een gedetailleerde samenvatting van een willekeurige dag in Thompson’s werkleven, zoals vastgelegd in de biografie geschreven door E. Jean Carroll.

 

Vind ons: