Now Reading:

Die enge non uit The Conjuring 2 krijgt eigen film

Die enge non uit The Conjuring 2 krijgt eigen film

 

The Conjuring 2 is een van de beste horrorfilms die je dit jaar gaat zien, in ieder geval een van de meest oprechte.’ Zo schreven we in The Conjuring 2 review. En de film was dan ook een regelrechte hit onder de genre-fans. Die fans worden binnenkort nog meer verwend. Het is namelijk bekend geworden dat die angstaanjagende non uit The Conjuring 2 een eigen film krijgt.

Toepasselijk genaamd The Nun, wordt de film een horrorverhaal waarin Ed en Lorraine opnieuw met de non te maken krijgen. Ditmaal staat zij centraal – de kans is dus groot dat je wekenlang droomt over demonische nonnen na het zien van de film. David Leslie Johnson, mede-schrijver van The Conjuring 2, zal het script op zich nemen. Er is op dit moment nog geen regisseur aan het project verbonden, maar dat zal niet lang meer duren. Laten we hopen dat we ook voor deze spin-off de meesterlijke James Wan aan het project verbonden zien.

The Nun zal ergens in 2017 verschijnen, maar heeft nog geen precieze releasedatum.

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.