Nu aan het lezen:

De eerste Avengers: Infinity War trailer is er

De eerste Avengers: Infinity War trailer is er

 

Al genoeg van superhelden-films? Jammer dan, want daar komt voorlopig nog zeker geen einde aan. In juli werden tijden Comic Con de eerste beelden van Avengers: Infinity War getoond en iedereen die daar niet bij was wachtte op die beelden. Dat duurde dus even. Maar vandaag hebben we de eerste trailer voor je.

In Avengers: Infinity War krijgen we (en de Avengers) te maken met Thanos, een supermens die het als plan heeft opgevat om het hele universum in zijn macht te krijgen. Daarvoor heeft hij zogenaamde Infinity Stones nodig die her en der verspreid liggen. Tijdens het verzamelen ervan komen de Avengers uiteraard om de hoek kijken.

Wie we allemaal gaan zien in Avengers: Infinity War? Naast villain Thanos: Iron-Man, Doctor Banner (The Hulk), Dr. Strange & Wong, Scarlett Witch, Vision, Thor, Black Widow, Spider Man, Loki, Black Panther, Captain America, The Winter Soldier, War Machine, Star-Lord, Groot, Gamora, Rocket en Drax. Oei!

Gaat nog even duren allemaal: de film staat gepland voor eind april. Tot die tijd zullen er wat trailers voorbij komen, met vandaag de eerste. Avengers: Infinity War trailer:

Leuk? Deel het even!
Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken