Nu aan het lezen:

Eerste beelden van The Bad Batch (Ana Lily Amirpour)

Eerste beelden van The Bad Batch (Ana Lily Amirpour)

 

Toen Ana Lily Amirpour haar debuutfilm A Girl Walks Home Alone at Night uitbracht waren de kritieken lovend. Een onconventioneel verhaal, originele filmtechnieken – eigenlijk alles aan de film was verfrissend. En dus is het geen wonder dat we uitkijken naar haar tweede film, in de hoop dat ze haar debuut een goed vervolg kan geven.

Die nieuwe film wordt The Bad Batch. En dat Amirpour een zelfgekozen pad blijft bewandelen als filmmaker is wel duidelijk als we de premisse van The Bad Batch onder ogen krijgen: “a girl walks across a cannibal-infested desert at midday”.

[AdSense-A]

In de film zijn hoofdrollen weggelegd voor Jason Momoa en Suki Waterhouse, die op het eerste gezicht een hele goede chemie hebben. Onlangs onderging The Bad Batch een premiere op het filmfestival van Venice, maar verder dan dat is er nog niet veel bekend over een releasedatum. Wel hebben we een eerste clip, waarin vooral de sfeer in de dystopische setting naar voren komt. Als bekend wordt wanneer The Bad Batch naar Nederland komt lees je dat natuurlijk hier.

Leuk? Deel het even!
Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Typ en klik enter om te zoeken