Eerste beelden van Batman: Gotham by Gaslight

 

We hebben nog steeds geen release-datum voor Batman: Gotham by Gaslight, de nieuwe in de reeks animated series. Maar wel de eerste beelden. In de vandaag verschenen trailer zien we een battle tussen Batman en Jack The Ripper – in een voorproefje van wat een gewelddadige film lijkt te gaan worden.

Na The Killing Joke

Een jaar geleden verscheen Batman: The Killing Joke (als je die nog niet hebt gezien, open deze link vast om daar zo over te lezen) en die toverde een glimlach op de gezichten van veel DC-fans. Maar niet bij iedereen. De reacties waren wat wisselend maar gelukkig heeft dat geen invloed gehad op de continuïteit van de reeks. Met Batman: Gotham by Gaslight als eerstvolgend product, ergens in 2018.

De originele comic verscheen in 1989. Het was één van de eerste Elseworld-verhalen wat betekent dat het niet perse afspeelt in de DC wereld maar op zichzelf staat. Er volgden meer van dat soort succesvolle comics met Frank Miller’s The Dark Knight Returns als misschien wel de meest gewaardeerde. In de eerste beelden zien we dat Batman: Gotham by Gaslight trouw blijft aan het originele verhaal – wat voor de nodige opluchting zal zorgen. En waarom zou je dat ook anders doen?

Check hieronder de eerste beelden. Zin in de hele film? We updaten je als Batman: Gotham by Gaslight een releasedatum heeft.
Vind ons: