Themamaand: Rond de wereld in 30 dagen met Cine

Nu juni is afgelopen en daarmee ook de sportmaand op Cine, gaan we het tot nu toe snikhete juli in. Traditioneel de warmste maand van het jaar. Veel te warm om te sporten, om binnen te zitten, om te werken, om op een festival te staan, eigenlijk te warm om in Nederland te zijn. Dus pakken we onze koffers in en gaan we op reis. In juli gaan we de wereld rond met Cine, dat betekent veel buitenlandse films, vakantiefilms, roadmovies, zomerfilms; films voor de liefhebber van wereldcinema.

Dat is echter niet het enige dat we gaan doen in juli, ondanks de tropische temperaturen gaan we er gewoon op uit om de nieuwste films te reviewen. Zo kun je onze mening verwachten over onder andere Dior and I, Terminator: Genisys, The Duke of Burgundy, Paper Towns, Self/Less, Noah Baumbachs While We’re Young, het Nederlandse De Reünie, Marvel zomer blockbuster Ant-Man en in het kader van het reisthema ook het aanstaande Rio, I Love You. Daarnaast bieden we je ook deze maand weer een aantal toptitels op Netflix die je volgens Cine niet mag missen, en introduceren we nieuwe wederkerende items zoals Al Het Goede Komt In Drieën, daarin vertellen verschillende Cine redacteuren over hun favoriete trilogie.

Je kunt de op het laatste moment op Schiphol aangeschafte tijdschriften dus gerust laten liggen: Cine biedt genoeg leesvoer deze maand. Tot slot; vergeet niet voldoende te drinken, wissel je biertje af met een Gin-tonic, smeer je goed in en vergeet niet zo nu en dan je rust binnen te pakken met een goeie film. Tip van een pro: de meeste bioscopen zijn voorzien van airconditioning.

Een fijne zomer allemaal,

 

Dandyano

image credit: Slim Aarons

Vind ons: