Now Reading:

Edge of Winter trailer onthult donkere thriller

Edge of Winter trailer onthult donkere thriller

 

Joel Kinnaman probeert de nare nasmaak van de Robocop-reboot weg te spoelen met een rol die wél goed bij hem past. Samen met Tom Holland (Captain America: Civil War) speelt hij een hoofdrol in Edge of Winter – regisseur Rob Connolly heeft voor zijn debuut slim gekeken naar een cast met upcoming talenten.

Edge of Winter draait om een vader die na een scheiding en ontslag meer tijd wil doorbrengen met zijn twee zoons. Als ze de bergen in trekken komen ze echter vast te zitten. Vanaf daar wordt het verhaal een stuk donkerder. De vader draait langzaamaan door in de afgelegen hut – mede door alle problemen waar hij mee heeft moeten worstelen. Zelfs zijn zoons lijken niet meer veilig te zijn.

Ondanks dat de trailer er wat vaart achter probeert te zetten, moet Edge of Winter een trage thriller worden waar de sfeer de kijker naar binnen moet zuigen. De film komt in augustus naar de streamingsites.

Edge of Winter trailer:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.