Now Reading:

Donald Glover niet te druk voor Deadpool animatieserie


In het jaar waarin zijn Deadpool animatieserie was aangekondigd, heeft Donald Glover in de tussentijd een Grammy gewonnen, Solo: A Star Wars Story afgerond en is het tweede seizoen van zijn met Emmy’s overladen serie Atlanta van start gegaan.

Maar de muzikant-acteur wist alsnog tijd te vinden om het script voor de Deadpool tekenfilm af te maken, ondanks berichten dat de serie niet in actieve productie is.

Het officiële statement van FX verhaalt over “creative differences” tussen het netwerk, Marvel en Glover. Echter besloot Childish Gambino op Twitter zijn kant van het verhaal te vertellen.

Hij publiceerde zelfs een foto van zijn script.

Het is niet geheel duidelijk of het script ook daadwerkelijk is ingeleverd aan de rest van het productieteam, of dat de “Finale” in de titel verwijst naar de laatste aflevering van het inmiddels in de la gestopte eerste seizoen. Dit zou namelijk suggereren dat de rest van de scripts ook al klaar zijn. Donald Glover heeft verder niets gezegd over zijn “not too busy” statement, maar het complete (hilarische) scenario staat op Glovers Twitter.

Written by

De grote eindbaas van Cine. Houdt van Dior, Wes Anderson, Migos, Edward Hopper en Instagram. Favoriete film aller tijden is op dit moment alles waar Michelle Pfeiffer in speelt. Kijkt films het liefst ‘s nachts.

Input your search keywords and press Enter.