Dave Bautista toegevoegd aan cast Blade Runner 2

 

We schreven eerder al over het feit dat Blade Runner 2 er nu echt aan komt. De film is nog in een vroege fase en de eerste beelden zullen nog even op zich laten wachten – het is dan ook nog te vroeg om hem al af te branden. Bij veel mensen overheerst toch de angst op een zwakke sequel die de originele klassieker geen eer aandoet. Maar dat betekent niet dat er geen hoop is.

We lieten al weten dat Denis Villeneuve de regie op zich neemt. En na Prisoners, Sicario en Enemy zijn de verwachtingen hoog. Kan hij een kwartet sterke films aaneen rijgen? De cast is ook niet misselijk: Harrison Ford keert terug, toch wel het meest belangrijke nieuws. En ook Ryan Gosling doet mee – en ook dat is vrijwel altijd een positief punt. De laatste aankondiging is dat ook Dave Bautista aan de cast is toegevoegd. Het is nog niet officieel, maar onderstaande tweet laat weinig aan de verbeelding over. Een origami unicorn kan weinig anders vertellen, toch?

Bautista is dus flink aan de weg aan het timmeren, en pakt na Spectre weer een volgende grote film. Al met al zijn we benieuwd naar de eerste beelden van Blade Runner 2. Snel meer!

Vind ons: