Now Reading:

Daft Punk in Eden (teaser)

Daft Punk in Eden (teaser)

Eden is een project van regisseuse Mia Hansen en gaat over de Franse housescene in de vroege jaren negentig. Hoofdpersoon Paul is onderdeel van een DJ-duo dat Cheers heet en door de optredens komt hij in een wereld terecht die bol staat van sex en drugs.

Maar Eden heeft meer dan bovenstaande synopsis (die, eerlijk gezegd, niet echt uitnodigt om de film te bekijken), in de film komen namelijk meerdere DJ’s voor die echt bestaan – maar wel in een fictief verhaal. Zo zien we in onderstaande teasertrailer Daft Punk verschijnen. Fictief dan. Het maakt het er niet duidelijker op wat Eden nu precies voor een film is, maar interessanter wordt het er wel van.

De film kreeg erg gemengde reacties na vertoning op Amerikaanse filmfestivals – sommige critici waren ronduit lovend terwijl andere kijkers hem compleet de grond in boorden. We gaan het binnenkort zelf zien.

Of Eden ook naar Nederlandse bioscopen komt is maar de vraag, al lijken de wat kleinere filmhuizen in ieder geval een aantal vertoningen op het programma te hebben staan (onder andere Louis Hartlooper in Utrecht).

Check de Eden trailer met Daft Punk:

Written by

Mede-oprichter van Cine omdat de domeinnaam zo mooi was. Veel ideeën, weinig tijd. Kijkt series als het eigenlijk tijd is om te slapen. Onderdeel van 10 miljoen Nederlanders die een boek wil schrijven maar daar niet goed genoeg voor kan schrijven.

Input your search keywords and press Enter.